Cornel Tăbăcaru a uimit lumea de pe Titanic. ”Așa le-am zis. Că așa voiam eu! M-a obligat cineva? Nu!” / video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cornel Tăbăcaru / Captură DCNewsTV
Cornel Tăbăcaru / Captură DCNewsTV
Cornel Tăbăcaru și experiența 'Titanic'. Milionarul a povestit la 'Interviuri care inspiră' de la DCNewsTV cum și-a arătat iubirea față de țara lui în 2012, la comemorarea a 100 de ani de la scufundarea Titanicului.

În 2012, când s-au comemorat 100 de ani de la scufundarea Titanicului, vasul Balmoral a refăcut traseul respectând la secundă cursul evenimentelor. Cornel Tăbăcaru s-a aflat pe vasul Balmoral, alături de multe rude - la a treia și a patra generație - a celor care au murit atunci.

Invitat la emisiunea 'Interviuri care inspiră' de la DCNewsTV, moderată de Claudia Țapardel, milionarul Cornel Tăbăcaru a povestit și câte ceva din această experiență. Iubirea față de neamul său l-a determinat să zică faptul că este român, să se mândrească cu asta, deși avea pașaport canadian. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV / Cine este Cornel Tăbăcaru. Cum lustruia pantofii regele sucurilor TEC / video

'Eu când am fost pe Titanic, ce, m-a obligat cineva să fiu român?! Aveam și pașaport canadian, puteam să zic că sunt canadian. Nu! Românul de pe Titanic! Toți au știut pe vaporul ăla de primul român excentric. Eu am avut apartamentul pe care-l avusese Astor. Și-mi spuneau Mister Astor. Dar eram românul, nu canadianul. De ce? Că așa voiam eu!', a povestit Cornel Tăbăcaru la DCNewsTV.

Amintim că, după cum spunea el în trecut, Cornel Tăbăcaru a cumpărat încă din 2009 primul bilet pus în vânzare pentru croazieră, pentru 50.000 de euro, rezervând cea mai scumpă cabină. 

El povestea atunci că 'a fost pasiunea mea. Am citit enorm despre Titanic, iar de trei ani nu mă lasă să dorm, iar acum sunt aici.', potrivit Mediafax.

VEZI ȘI: EXCLUSIV / Trupele NATO și afacerea lui Tăbăcaru. Miza nu era reprezentată de bani, ci de petrol: M-a sunat un ministru / video

Urmărește AICI tot interviul 

Copil de învățători din munții Buzăului, Cornel Tăbăcaru și-a depășit condiția, devenind unul dintre cei mai bogați români și unul dintre primii milionari ai României post-revoluționare. 

În cadrul emisiunii, Cornel Tăbăcaru a vorbit despre multe dintre secretele afacerilor sale, precum și care sunt elementele pentru a deveni un antreprenor de succes, despre cum se creează relațiile și o rețea de networking solidă în România și la nivel internațional, despre cât de important este să simți oportunitățile în business, să fii la locul potrivit și să acționezi la momentul potrivit, despre devotament și dragoste de țară și, nu în ultimul rând, a oferit o lecție despre “Școala vieții” combinată cu talent, multă muncă, carte și noroc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel