Data publicării:

Cornel Ilie (Vunk) la Kiss FM: Dacă aș face strip-tease, aș fi penibil, pentru că nu am fizicul lui Tudor Chirilă

Autor: DCNews Team, michirita | Categorie: Stiri
WhatsApp

Cornel Ilie și Gabi Maga, doi dintre membri trupei Vunk, au fost miercuri dimineața invitații Cârcotașilor în studioul Kiss FM. Artiștii au cântat live și le-au povestit ascultătorilor Kiss FM că pregătesc un show de neuitat joi seara la Sala Polivalentă din București, unde, în afară de Loredana și de Andra, vor avea și un invitat surpriză.

„Ați încercat vreodată ca, pe lângă cântat, să faceți și strip-tease?”, a întrebat Mihai Găinușă.

„Sunt artiști care fac lucrul ăsta, nu vrem să intrăm în zona lor și în publicul lor”, a declarat Cornel Ilie. La auzul răspunsului dat de invitat, Cârcotașii au început să fredoneze piesa „Perfect fără tine” a trupei Vama, pentru a-i arăta la cine se gândeau când au pus întrebarea.

„E în genul lui, e ok. Eu, dacă aș face asta, aș fi și mai penibil, pentru că nu am fizicul lui”, a spus Cornel, referindu-se la Tudor Chirilă.

Invitații le-au vorbit ascultătorilor Kiss FM și despre concertul pe care-l vor susține joi seara, la Sala Polivalentă din București.

„Cântăm cu Andra, cu Loredana, cu Alexandra Ușurelu și cu o altă voce feminină, pe care nu vrem să o dezvăluim”, a declarat Cornel la Kiss FM.

„E adevărat că vine și Fuego?”, a făcut Dezbrăcatu o glumă. „Toți cei 5000 de oameni vor cânta 'Împodobește, mamă, bradul'”, a continuat Cârcotașul pe același ton.

„Dacă or să facă cei cinci mii de oameni așa, îmi dau și eu cămașa jos și cânt și eu 'Perfeeeect...'”, a răspuns artistul.

„Anul acesta, show-ul va fi mult mai puternic ca impact emoțional și mult mai interesant ca spectacol în sine, ca efecte, ca tehnologie de concert”

Artiștii au cântat live în studioul Kiss FM piesele '1000' și 'Așa, și'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel