Cornel Dinu, numit director tehnic al clubului Dinamo
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Consiliul de Administrație al clubului Dinamo a validat numirea lui Cornel Dinu ca director tehnic peste toate echipele clubului, urmând ca acesta să intre în atribuții de la 1 ianuarie 2012, informează Prosport.

La ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie, acţionarii au decis ca "Procurorul" să supervizeze activitatea tuturor echipelor din cadrul clubului, deși propunerea exista de mai multă vreme. Amânarea deciziei de numire a fost motivată de necazurile prin care a trecut Cornel Dinu, în plan personal.

Zilele trecute, Cornel Dinu a avut o primă discuţie cu şefii şi, până la sfârşitul anului, Nicolae Badea se va întâlni personal cu acesta pentru a vorbi despre prerogativele legendei dinamoviste.

Potrivit fișei postului, Mister" va superviza activitatea tuturor echipelor din cadrul clubului, va discuta cu antrenorii pentru uniformizarea pregătirii şi a tacticii, va merge şi la antrenamente în limita timpului disponibil, va fi consultat la transferuri şi va fi prezent în continuare la şedinţele Consiliului de Administraţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel