Cornel Dinu, ATAC la Daum: Antrenorul clovn depăşeşte orice imaginaţie
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cornel Dinu a comentat în stilu-i caracteristic ultimul scandal în centrul căruia se află selecționerul României Christoph Daum.

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu a criticat în termeni foarte duri reacția nervoasă a selecționerului din timpul conferinței de presă ce a avut loc înaintea partidei amicale cu Chile. Atunci, Daum a cedat nervos în momentul în care un jurnalist l-a întrebat dacă se gândește la demisie. Acesta i-a acuzat pe ziariști spunând că de multe ori se simte mai român decât ei și a părăsit conferința.

”Ultima ieşire a antrenorului clovn depăşeşte orice imaginaţie! Delirul la care am asistat are o singură asemănare, cu paranoia unui alt mustăcios german de tristă amintire. Acuza de lipsă de patriotism adusă ziariştilor şi, de aici, unei majorităţi semnificative a poporului român, care şi-a exprimat opţiunea de a-l da deoparte, este inadmisibilă.

Nimeni nu a jignit într-o asemenea măsură suflarea şi spiritul patriotic al neamului românesc. Este obligatoriu ca Daum să primească o justă pedeapsă şi astfel să se estompeze palma pe care a dat-o obrazului românesc. Se impune încetarea imediată a contractului cu Federaţia, dacă reprezentanţii decizionali ai acesteia nu şi-au pierdut şi trăirea naţională", a declarat Cornel Dinu, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel