Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, nu va mai sta în arest la domiciliu. Are voie și să vorbească cu persoanele implicate în dosar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor nu va mai sta în arest la domiciliu.

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, scapă de arestul la domiciliu, transmite Antena 3 CNN. Magistrații au decis în urmă cu puțin timp plasarea lui sub control judiciar. Afaceristul anunța în această dimineață că în momentul în care i se va aproba această cerere va merge la ruinele pensiunii pentru a aduce un omagiu victimelor.

Judecătorii de drepturi și libertăți ai Tribunalului Prahova au respins ca nefondată contestația procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova față de decizia Judecătoriei Ploiești dată luni, care i-au schimbat lui Cornel Dinicu măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cornel Dinicu are voi să vorbească cu persoanele implicate în dosarul Ferma Dacilor

Potrivit portalului instanței de judecată, Cornel Dinicu are chiar voie, în perioada în care va sta sub control judiciar, să vorbească cu persoanele implicate în dosar, accept ce le-a fost dat și administratorilor în acte ale pensiunii, cărora le-au fost prelungite măsurile controlului judiciar. Așadar, vorbim despre o măsură definitivă, fapt pentru care de la comunicarea deciziei Cornel Dinică poate să iasă din arestul la domiciliu.

Precizăm faptul că afaceristul Cornel Dinicu şi alte două persoane implicate în administrarea complexului turistic Ferma Dacilor - Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie sunt acuzaţi de distrugere din culpă, având ca urmare un dezastru. Reamintim că că opt persoane, printre care cinci adulţi şi trei copii, au murit carbonizate în urma incendiului care s-a produs la Ferma Dacilor în 2023, în a doua zi de Crăciun. Printre victime s-a aflat și fiul lui Cornel Dinică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel