Corina Drăgotescu face praf Guvernul Cioloș. ”Șterg pe jos cu tine. Nu poți să faci așa ceva”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Corina Drăgotescu critică Guvernul Dacian Cioloș din cauza tehnocraților care intră în politică. Jurnalista subliniază că tehnocrații și-au făcut campanie pe banii românilor în interes propriu. 

Întrebată de cititori cum vede Guvernul tehnocrat, Corina Drăgotescu a răspuns,  la DCNews LIVE: ”Foarte gri. E ca un șoricel speriat, tot Guvernul. E un guvern mincinos. Au zis că nu intră în politică și, rând pe rând, intră unul câte unul în politică. Nu poți să vii la putere să zici `eu vin să stau un an` și apoi `știi, e un an cu prelungiri. Mă duc și încerc să mai stau pentru că mi-am câștigat notorietate pe banii voștri, pe îngăduința voastră`. Trebuia să numească de la început Klaus Iohannis un guvern politic”. 

Jurnalista a adăugat că ”ei, pe banii noștri, ai românilor, și-au făcut propria campanie electorală”. Corina Drăgotescu subliniază că ”nu contează ce rezultate au, contează că te-au mințit, au venit și s-au folosit de tine, s-au șters de tine și acum încearcă să folosească în interes propriu. Șterg pe jos cu tine. Nu poți să faci așa ceva, nu se poate”. 

Vezi de la 52:10: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel