Corina Dănilă, din nou la tribunal, în războiul cu banca
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Corina Dănilă
Corina Dănilă
Vedeta a ajuns din nou la tribunal pentru a se război cu o bancă care i-a luat vila.

Corina Dănilă, în vârstă de 47 de ani se află de mai bine de șase ani într-o dispută cu o bancă, în favoarea căreia și-a pierdut casa.

Totul a pornit de pe vremea în care Corina forma un cuplu cu Norris Măgeanu, atunci când au făcut un credit uriaș, de 1,7 milioane lei, bani cu care au garantat achiziționarea unei vile cu etaj într-o localitate de lângă București.

După divorț, dar și ca urmare a devalorizării rapide a francului elvețian, cei doi nu au mai putut achita ratele, așa că banca le-a luat casa în 2012.

Actrița nu s-a resemnat

Actrița nu s-a resemnat cu decizia judecătorilor și de-a lungul anilor a atacat în instanțe hotărârea inițială, favorabilă creditorilor, din păcate pentru ea, fără prea mult succes.

Cu toate acestea, Corina Dănilă a obținut în această toamnă un nou termen de judecată în dosarul deschis împotriva instituției financiare respective, prezentatoarea încercând în acest fel să recupereze măcar o parte din banii irosiți cu investiția ratată făcută în perioada în care era cu Norris Măgeanu, actualul iubit al tenismenei Ana Bogdan, cu care are și o fată .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel