Corina Crețu: Elena Udrea ramane fidela cinismului anti-social al guvernelor Boc
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Europarlamentarul Corina Crețu, vicepreședinte al Grupului Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, a declarat ca afirmatiile Elenei Udrea referitoare la majorarea ajutoarelor sociale sunt lipsite de realism, solidaritate sociala si logică. Vicepresedintele PSD a criticat declaratia Elenei Udrea, potrivit careia ”prin mărirea ajutoarelor sociale, PSD vrea să țină oamenii în sărăcie, pentru a-i manipula”.

"D-na Elena Udrea este exemplul cel mai elocvent de politician rupt de realități, aflat într-un impas și incapabil să ofere soluții la problemele oamenilor. Soluțiile sunt înlocuite cu un discurs agresiv si fără nicio substanță. Ideea că orice măsuri de natură socială ascund pomeni electorale este proprie PDL, care crede că în asta constă esența politicilor de dreapta: în lăsarea săracilor să se descurce cum pot. Așa a ajuns România țara cea mai săracă și mai inegalitară din întreaga UE, în perioada în care a fost condusă de PDL", a subliniat Corina Cretu.

"România trebuie să poarte, cu seriozitate și determinare, un război împotriva sărăciei. Dar este o bătălie de durată. Pentru cei aflați în nevoi măsurile compensatorii imediate sunt obligatorii. Națiunea română trebuie să fie solidară, dacă vrea să progreseze și să iasă din groapa sărăciei, săpată și de politicieni precum d-na Elena Udrea", a atras atentia Corina Cretu, mentionand ca exista o serie de semnale pozitive privind crearea de noi locuri de munca, ca urmare a investițiilor autohtone și străine.

"Nu am auzit, până acum, un singur cuvânt de scuză din partea PDL, după mai bine de trei ani de guvernare catastrofală, împotriva intereselor cetățenilor români", a mai acuzat europarlamentarul Corina Cretu.

Biroul de Presa PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel