Corina Chiriac, minune divină, după ce s-a rugat la icoanele acestor sfinți: Fără Ei, nimic!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Din cauza unei probleme de sănătate, Corina Chiriac a apelat la ajutorul divin. Cântăreața s-a rugat pentru a se face bine.

Pentru a scăpa de operaţia la corzile vocale, Corina Chiriac s-a rugat la icoana Sfântului Fanurie, dar şi la icoana Sfintei Paraschiva de la Iaşi. 

”Ortodoxia îl serbează pe Sfântul Mucenic Fanurie şi vă spun sincer: El este unul dintre Sfinţii care mă ajută. Aici este Icoană îmbrăcată în Argint a Sfântului Fanurie din Biserica Greacă din Constanţa. Dar avem şi noi în Bucureşti Biserica Sfântul Fanurie, în zona Pieţei Alba Iulia. Fanurie a încetat din viaţă de tânăr, la 19 ani, în Grecia, şi poate de asta este grabnic ajutător pentru cei aflaţi la necaz. Lui şi în primul rând Cuvioasei Noastre Maici Paraschiva de la Iaşi se cuvine să le mulţumesc pentru succesul din ultimii ani. Fără Ei, nimic ! Dar cu ei, prin reuşita mea, ne-am bucurat deopotrivă cu toţii, aşa că împreună se cuvine să dăm Slavă lui Dumnezeu, acum şi pururea şi în vecii-vecilor, Amin”, a mai adăugat, ieri, Corina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel