Corina Chiriac, dezamăgire în iubire: A mințit că mă iubește doar pe mine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Corina Chiriac a vorbit despre dezamăgirile în iubire pe care le-a trăit, dar și despre modul în care a reușit să se debaraseze de aceste relații toxice.

Corina Chiriac a trăit povești de dragoste intense, dar și dezamăgiri profunde. Însă, artista a reușit cumva să iasă din fiecare. Aceasta a povestit cum "l-a pedepsit" pe unul dintre bărbații cu care s-a iubit.

„Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește doar pe mine... Nu e suficient? Să fi zis, "Dragă, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta?". Poate ziceam "Da", că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice "Vai, ce te-am iubit"?", a spus Corina Chiriac pentru femeide10.ro.

În tinerețe, Corina Chiriac a trăit o poveste de dragoste cu Ovidiu Lipan Țăndărică. După mai mulți ani, Țăndărică a spus că îi pare rău că nu a cerut-o de soție pe Corina. Tot în tinerețe, artista s-a iubit cu celebrul Karel Gott. Însă, în cele din urmă, artista s-a căsătorit cu omul de afaceri Virgil Anastasiu. Mariajul a durat numai patru ani, cei doi divorțând în 1997.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel