Corespondentul CNN la Casa Alba răstoarnă TOT. România, subiect principal al dezbaterii Trump-Biden?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Jeff Zeleny, corespondentul CNN la Casa Albă, a indicat ce ar putea dezvălui preşedintele Donald Trump despre România în dezbaterea cu Joe Biden. 

Acesta a avut o intervenţie ÎN DIRECT la Antena 3, unde a vorbit despre posibilitatea ca Donald Trump să abordeze subiectul legat de România în timpul dezbaterii. 

"Nu ştiu dacă România va fi un subiect principal, dar e clar că preşedintele Trump va pomeni despre Hunter Biden. Vrea să îi strice reputaţia fostului vicepreşedinte, să i se bage pe sub piele. Cred că se va referi la toate afacerile pe care le-a avut Hunter, inclusiv în România. Vom vedea dacă Joe Biden va muşca momeala. Nu este despre Rudy Giuliani sau Hunter Biden, ci despre lucrurile pe care vor să le facă pentru această ţară. Cred că Trump va vorbi despre asta, dar nu cred că va fi centrul dezbaterii din această seară, pentru că nu asta vor americanii, nu asta va aduce câştigul în alegeri", a declarat Jeff Zeleny la Antena 3. 

"Aş fi mirat dacă ar fi ceva mai mult de un subiect pentru alegeri. Preşedintele Trump încearcă să aducă ceva în plus în discuţie. Când a fost pus sub acuzare, a venit şi atunci cu discuţiile despre Hunter Biden. Nu e un subiect central, e o distragere a atenţiei. Nu e ceva care să conducă această campanie electorală. E doar o discuţie, nu sunt prea multe dovezi. Mă aştept să nu fie în centrul discuţiei în seara asta", a mai spus corespondentul CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel