Copos: încă un mijlocaș și încheiem campania de transferuri
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
-articles_13724_15753
-articles_13724_15753

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, că gruparea giuleşteană mai are nevoie doar de un mijlocaş central, după care va încheia campania de transferuri din această vară, potrivit Mediafax. 

"Am vorbit cu Sabău în această dimineaţă, el este foarte mulţumit de lot şi de felul în care se pregătesc băieţii. Cred că mai avem nevoie doar de un mijlocaş central şi încheiem campania de transferuri. În rest, suntem acoperiţi, avem câte doi jucători pe fiecare post", a spus Copos.

George Copos a anunţat că atacantul macedonean Baze Ilijoski a semnat, joi dimineaţă, un contract valabil patru ani cu gruparea giuleşteană, precizând că acesta nu a venit din postura de jucător liber, ci a fost cumpărat de la FC Braşov.

"Baze Ilijoski e al nostru, gata! S-a rezolvat astăzi dimineaţă la ora 07.00. Toată noaptea am negociat şi abia la 07.00 am semnat. A fost greu să îl aducem pentru că în cele din urmă nu a venit liber, l-am cumpărat de la Braşov. Nu mai contează suma de transfer, sunt stors definitiv", a spus Copos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel