Data publicării:

Copilul de 6 ani care și-a creat propriul canal YouTube pentru vegetarieni. Nu a mâncat niciodată carne, până și țestoasa sa e vegană

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dieta-vegetariana
Dieta-vegetariana
Un băiat de șase ani care iubește să fie vegetarian și-a lansat un canal de YouTube.

Un băiat de șase ani care iubește să fie vegetarian și-a lansat un canal de YouTube pentru că „în curând, nu vor mai exista animale”. Bodhi, care locuiește lângă Norwich, Marea Britanie, nu a mâncat niciodată carne și promovează dieta bazată pe plante.

@BodhiLovesVeg conține videoclipuri despre legumele lui preferate, schimbările climatice și broasca lui țestoasă de companie, Dash, care, la fel ca stăpânul său, nu mănâncă carne.

Tatăl lui Bodhi, Joe, spune că cei doi își doresc ca canalul să „îi ajute pe copii să consume mai multe legume”.

Ce spune puștiul despre inițiativă

„Sunt vegetarian pentru că îmi plac animalele și pentru că dacă mâncăm prea multă carne în curând nu vor mai fi animale”, a declarat micuțul.

„Îmi plac broccoli, mazărea, morcovii și cartofii dulci, smoothie-urile, cușcușul și legumele la grătar. E foarte plăcut să fac videoclipurile; e destul de relaxant”, a adăugat copilul

Bodhi și-a propus un obiectiv ambițios de a ajunge la 100 de milioane de abonați și a spus că prietenii lui de la școală îl consideră „foarte mișto” din cauza videoclipurilor lui.

Mama lui Bodhi, Charlie, spune că fiul ei a refuzat întotdeauna carnea și că Bodhi le spune oamenilor să nu mănânce carne de când avea trei ani.

Tatăl lui l-a ajutat cu canalul, filmându-l și încărcându-i videoclipurile, în timp ce îl protejează și îi supraveghează activitatea și răspunsurile online.

Părinții mănâncă și carne, deși în trecut au fost vegani

 

Părinții lui au fost cândva vegani, dar acum nu mai sunt nici măcar vegetarieni.

Joe a spus: „Bodhi vorbește cu multă pasiune despre schimbările climatice. Scopul canalului va fi să îi ajute pe copii să consume mai multe legume. Este cu totul ideea lui Bodhi, de la numele canalului până la videoclipuri. Am vrut să îi dăm posibilitatea de a alege și să îl ajutăm să înțeleagă de unde provine carnea. El și-a făcut propria alegere când a fost suficient de mare”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel