Copilotul Germanwings i-a pus diuretic pilotului în cafea
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Copilotul Andreas Lubitz, cel care a prăbușit avionul Airbus A320 al companiei Germanwing, cu 149 de persoane la bord, i-ar fi pus diuretic în cafea pilotului Patrick Sondenheimer. 

Pilotul avionului Germanwings, Patrick Sondenheimer, a ieșit din cockpit pentru a merge la toaletă. A fost momentul în care Andreas Lubitz a blocat ușa cabinei și a început, controlat, prăbușirea avionului. Pilotul a făcut încercări disperate să intre în cabina. Cele câteva minute cât a mers la toaletă au momentele cheie în care Andreas Lubitz și-a pus în practică planul. 

Mirror scrie că Andreas Lubitz este cel care l-a făcut pe Patrick Sondenheimer să iasă din cabină. Copilotul i-a pus diuretic în cafea pilotului. Informația a fost obținută de anchetatori din calculatorul lui Andreas Lubitz. Copilotul Germanwings ar fi comandat un diuretic, care crește nevoia de urinare, pe care l-ar fi pus în cafeaua pilotului, pentru a-l determina să meargă la toaleta avionului. 

Patrick Sondenheimer avea un fiu de trei ani și o fiică de șase. Pilota avionul Germanwings în ziua fatală doar pentru că-și schimbare programul într-unul mai scurt, pentru a-și petrece mai mult timp cu familia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel