Copil român, răpit în Italia chiar de lângă mama lui: Mi l-au smuls din mâini. Nu e prima dată
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Un copil de doar 5 ani a fost răpit în Italia, Padova, chiar de lângă mama sa. Din spusele femeii, nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, iar vinovatul ar fi chiar tatăl băiatului. 

Aceasta a explicat presei italiene că bărbatul are deja un ordin de restricţie şi că nu are voie să se apropie de copil. Ordinul a fost emis la Bucureşti. 

"Îl duceam pe David la grădiniţă, când o dubă neagră a tras pe stradă lângă noi. Era un Mercedes Vito cu plăcuţe de România. S-au dat jos trei bărbaţi, doi m-au ţinut pe mine, iar al treilea, tatăl lui David, a smuls copilul din mâinile mele, chiar dacă băiatul ţipa. Copilul nu are amintiri cu tatăl său, pentru că în ultimii trei ani nu a putut da de noi", a declarat Alexandra Moraru pentru Corriere del Veneto.

Răpirea a avut loc la scurtă distanţă de locuinţa tinerei şi a durat câteva secunde. Alexandra a mers ulterior la poliţie şi a făcut plângere, dar a mers şi la un post de televiziune local pentru a da presei imagini cu băiatul răpit. Poliţia a refăcut drumul grupului care a răpit copilul şi a aflat că patru dintre aceştia, inclusiv o femeie, au dormit la un hotel aflat la câteva sute de metri de casa româncei. 

"Nu e prima dată. Fiul meu e îngrozit de el"

 

"Patru zile a stat o fată acolo şi m-a urmărit. Nu e prima dată când Bogdan (n.r tatăl copilului) răpeşte băiatul, s-a mai întâmplat o dată şi acum trei ani, când stăteam în România. Atunci am ieşit la cumpărături şi el a răpit băiatul, iar eu nu am ştiut nimic de el timp de opt luni. Vecinii mi-au trimis atunci poze cu băiatul, care nu era hrănit, era foarte murdar, stătea în excremente. Fiul meu e îngrozit de el. El are deja cinci copii în afară de David. E un infractor. Când poliţia s-a dus să îl recupereze pe David, s-a baricadat cu copilul pe acoperişul unei clădiri şi a ameninţat că se aruncă. Am fugit după tot ce mi-a făcut. Judecătorii mi-au dat mie custodia completă şi el are obligaţia să nu se apropie de băiat", a mai adăugat tânăra. 

Bărbatul este căutat acum în toată Italia. Forţele de ordine au primit deja fotografia sa şi a băiatului. În plus, carabinierii fac investigaţii pentru a afla cine sunt ceilalţi membri ai grupului care au lucrat pentru răpirea copilului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel