Copil, rănit grav la școală după ce colegii l-au aruncat în sus și au "uitat" să-l mai prindă
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Un elevi din Neamț a ajuns în stare gravă la spital după o glumă proastă făcută de colegii săi de clasă. 

Colegii de clasă l-au aruncat în sus și l-au asigurat că îl vor prinde, doar că s-au gândit să-i facă o glumă care nu s-a dovedit deloc inspirată. În momentul în care a căzut, acesta s-a lovit puternic la cap și a suferit un traumatism cranio-cerebral. 

Băiatul de 13 ani și-a pierdut starea de conștiență, iar sângele a început să-i curgă pe una dintre urechi. Acesta a fost transportat de urgență la spitalul din Târgu Neamț.

"Am informat și ministerul despre cele petrecute ieri la liceul din Pipirig, doamna director verifică ce s-a întâmplat exact și ce reguli s-au încălcat. A fost o joacă nesăbuită între colegi, în timpul pauzei de la ora 13.00, băiatul a intrat și el în joc, cu cei de a VIII-a l-ar fi ridicat în sus și i-au dat drumul, iar în cădere s-a lovit la cap. Știu că era conștient când a fost transferat la Iași. Școala face o analiză în legătură cu cele petrecute, iar luni voi fi și eu prezent în această școală. Niște măsuri cu siguranță se vor lua!", a precizat prof. Mihai Obreja, șeful Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel