Copil dispărut Pecineaga. Pompierii golesc trei bazine de apă pentru a vedea dacă băiatul s-a înecat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: ISU Constanța
FOTO: ISU Constanța
Copilul de numai 8 ani, care a dispărut din localitatea Pecineaga, județul Constanța, este în continuare căutat de autorități. Pompierii golesc trei bazine de apă pentru a vedea dacă băiatul s-a înecat.

Operațiune de amploare a pompierilor din județul Constanța. Trei bazine cu o adâncime de șase metri sunt golite cu mai multe motopompe după ce există posibilitatea ca băiatul să se fi înnecat. 

Operațiunea a început la ora 07:00 în această dimineață, iar în jurul prânzului primul bazin a fost deja golit. În acesta nu s-a găsit nimic. Conform reprezentanților ISU, durează în jur de aproximativ șapte ore golirea fiecărui bazin. 

”La Pecineaga se acționează pentru golirea celui de al 2-lea bazin, cu 4 motopompe de mare capacitate (2 de la ISU Constanța, 1 de la ISU Călărași și 1 de la ISU Tulcea)”, se arată într-o comunicare a ISU Constanța. 

Copilul a dispărut pe data de 2 noiembrie

Peste 150 de polițiști și jandarmi, alături de voluntari, au pornit imediat în căutarea minorului. Polițiștii constănțeni au audiat mai mulți martori, iar în acest moment declarațiile acestora sunt verificate pentru a se stabili împrejurările dispariției minorului. 

Pagina de Facebook "Polițiștii au umor" a publicat următorul mesaj: "Bițică Iulian-Alexandru, în vârstă de 8 ani, a dispărut în data de 02.11.2019, ora 15.00 de la domiciliul său, din Com. Pecineaga, Jud. Constanța. Minorul era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și alb. Vă rog să distribuiți și orice informație aveți cu privire la minor să o comunicați la nr. de urgență 112, la Dispeceratul IPJ Constanța la nr. 0241611364, la Dispeceratul Poliției Mun. Mangalia la nr. 0241502425 sau direct în mesagerie pe această pagină. La acest moment este căutat de către polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și câini de urmă. Vă rog să distribuiți! Mulțumesc!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel