Copil din Botoșani, agresat sexual în toaleta unui mall
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
UN copil din Botoșani ar fi fost agresat sexual de un bătrân în toaleta unui mall.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani fiind acuzat că luni seară ar fi agresat sexual un copil de 14 ani într-o toaletă din incinta singurului complex comercial de tip mall din municipiul reşedinţă de judeţ, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, presupusa faptă a fost sesizată de agenţii de pază ai mall-ului, care, la rândul lor, au fost sesizaţi de una dintre femeile de serviciu.

"Avem o sesizare cu privire la faptul că un minor ar fi fost agresat sexual de un bătrân în mall. Ne-au sesizat agenţii de pază. O femeie de serviciu i-a văzut pe cei doi când au ieşit dintr-o baie a mall-ului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu minor.", a afirmat Nenişcu.

Oficialul IPJ a mai menţionat că bărbatul, care are vârsta de 65 de ani, a fost identificat de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei.

Tentativă de VIOL într-un mall din Capitală

Incidentul petrecut în Capitală, în luna ianuarie, a șocat pe toată lumea. Un bărbat a intrat peste o femeie care se afla în toaleta unui mall din București și a încercat să o violeze. Femeia s-a speriat îngrozitor și a început să țipe, iar pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vedea cum bărbatul este scos din toaleta mall-ului de către femeia de serviciu care făcea curățenie la acel moment. Aceasta l-a gonit cu o mătură și a sunat imediat la 112. Polițiștii au intervenit de urgență și au reușit să îl prindă pe individ pentru că martorii l-au ținut să nu fugă. Incidentul s-a întâmplat într-un mall din Sectorul 6 al Capitalei. 

"Femeia a intrat în toaletă și a lăsat ușa deschisă. El a urmărit-o și a intrat peste ea. Femeia speriată a început să țipe. El a strâns-o de gât, era neagră toată. Putea să o omoare dacă nu era colega mea să intervină. Avea și un cuțit. El a mai fost prins în urmă cu câteva zile că încerca să fure dintr-un magazin. Colega mea s-a speriat, intri să faci curățenie și îți dă din cap.", a povestit la acea vreme o angajată a mall-ului, pentru România Tv.

VEZI ȘI: Tentativă de VIOL într-un mall din Capitală. Martoră a incidentului: Putea să o OMOARE. A strâns-o de gât

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel