Copil de 4 ani, căzut peste un GRĂTAR încins. Salvatorii intervin de urgență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Copil de 4 ani, căzut peste un GRĂTAR încins. Salvatorii intervin de urgență / Foto: Pixabay
Copil de 4 ani, căzut peste un GRĂTAR încins. Salvatorii intervin de urgență / Foto: Pixabay
Un copil de 4 ani a căzut peste un grătar încins.

Un incident tragic a avut loc în urmă cu puțin timp. Un copil de doar 4 ani a căzut peste un grătar încins. Salvatorii intervin chiar în acest moment, transmite Realitatea Plus. Pompierii militari au intervenit la fața locului. Totodată, acolo a ajuns și un echipaj medical care îi acordă îngrijiri micuțului. Deocamdată nu se știe cum a ajuns copilul să cadă peste grătarul încins.

"Pompierii militari au fost solicitați să intervină în localitatea Colibița unde un băiețel în vârstă de  4 ani a  căzut peste un grătar încins. Echipajul medical a găsit băiețelul la fața locului conștient. Acesta prezenta arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul piciorușului și a a mâinii drepte pe o suprafață de aproximativ 7%.", a declarat Cristina Răcilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița Năsăud.

Crimă în Dâmbovița. O fetiță de 6 ani, înjunghiată mortal de unchi

Tragedie în Dâmbovița. O fetiță de 6 ani a fost înjunghiată de unchi. Aceasta a murit la scurt timp. 

Totul s-a petrecut în comuna Cojasca din județul Dâmbovița. Din primele informații, se pare că ar fi fost o răzbunare a unchiului de 25 de ani, care s-ar fi certat cu fratele său. Acesta a luat-o pe fata de 6 ani, a dus-o la marginea pădurii și a înjunghiat-o ca să se răzbune pe fratele său. Cel care a sunat la poliție ca să anunțe crima ar fi fost chiar autorul oribilei fapte.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță. Medicii nu au putut decât să constate decesul fetiței de 6 ani. Criminalul a mărturisit tot ce a făcut și a fost imediat încătușat de polițiști. Individul a povestit că a vrut doar să se răzbune, după conflictul cu fratele său. 

Pentru că ar putea izbucni un conflict în zonă, poliția a trimis mai multe echipaje pentru a se păstra ordinea. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița au confirmat că persoana care a sunat la 112, unchiul victimei, a spus polițiștilor că el a omorât fata. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel