Copil de 13 ani snopit în bătaie de iubitul mamei
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un copil a fost bătut de iubitul mamei, bărbatul fiind arestat de polițiști. 

Un bărbat a fost reținut de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș, după ce l-a agresat pe fiul concubinei sale. Copilul a fost găsit de polițiști pe o stradă, povestindu-le forțelor de ordine ceea ce a pățit. În urma faptelor sale, bărbatul va fi cercetat pentru infracțiunea de violență în familie, scrie Ziarul Unirea

„La data de 29 iulie 2021, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 28 de ani, din comuna Lunca Mureșului, care este cercetat pentru violență în familie. În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 28/29 iulie 2021, pe fondul unor neînțelegeri avute cu fiul concubinei sale, în vârstă de 13 ani, bărbatul l-ar fi lovit în zona spatelui și în zona membrelor superioare și inferioare.                              

În urma incidentului, victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare are nevoie, potrivit concluziilor medico – legale, de 16 – 18 de zile de îngrijiri medicale.                      

În cursul zilei de azi, 30 iulie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale”, a transmis IPJ Alba. 

Violența împotriva minorilor, un fenomen

Psihologul Radu Leca a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, cum se trece peste aceste abuzuri, dar şi care sunt efectele pe termen lung dacă nu se intervine la timp. 

"Copilul umilit întotdeauna va avea nevoie foarte mare de consiliere psihologică. Chiar dacă va vorbi cu părinţii, fără un psiholog nu va putea trece, nu va avea cum să treacă peste această umilire. Psihologul aduce consilierea creată special pe nevoia şi nivelul psiho-emoţional şi trauma pe care subiectul minor a înregistrat-o, din păcate, iar printr-o metodologie specifică de lucru, partea negativă este aplatizată până la anulare dacă copilul este adus din timp”, a explicat Radu Leca. 

Vezi și: Agresiunile între copii, cauze și EFECTE dureroase. Radu Leca: Rămân pentru toată viaţa, dacă nu sunt tratate la timp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel