Copil de 12 ani, prins la volan de poliţişti
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Un copil în vârstă de 12 ani a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din judeţul Botoşani, pe scaunul din dreapta aflându-use un adult în vârstă de 62 de ani, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 au oprit în trafic pe drumul comunal DC37, de pe raza comunei Todireni, un autoturism care prezenta avarii şi care era condus de copilul de 12 ani. "Procedând la identificarea conducătorului auto echipajul de poliţie a constatat că acesta este un minor în vârstă de 12 ani, pasager pe scaunul din dreapta fiind un bărbat de 62 de ani, proprietarul autoturismului, care avea permisul de conducere valabil", a afirmat Carp. 

Copilul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis. De asemenea, pe numele bărbatului de 62 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel