Copil de 11 ani din Brașov, dat dispărut după ce nu s-a mai întors de la școală
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Poliția Română
Foto: Poliția Română
Un copil de 11 ani din Brașov este dat dispărut.

Un copil de 11 ani din Braşov este dat dispărut, după ce a plecat de la şcoală către casă, dar nu a mai ajuns. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei pentru găsirea lui.

”La data de 07 octombrie 2022, Poliţia Municipiului Braşov - Biroul de Investigaţii Criminale a fost sesizată de către o femeie, din municipiul Braşov, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 11 ani, a plecat în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17.00, de la unitatea de învăţământ, ale cărei cursuri le urmează, fără a reveni la domiciliu până în prezent”, a transmis, vineri seară, IPJ Braşov. Sursa citată a precizat semnalmentele copilului: înălţime 1,40 m, constituţie astenică, greutate 35 kg, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, de lungime medie, ten deschis.

La momentul plecării, băiatul purta geacă, de culoare albastră, din material textil, pantaloni de trening, de culoare neagră şi adidaşi, de culoare neagră. Are asupra sa un rucsac. Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Alertă portocalie pentru un minor care dispăruse. Între timp, a fost găsit

Românii au fost alertați, săptămâna trecută, prin sistemul RO ALERT, privind dispariția unui minor din Galați.

Minorul de 13 ani din Galaţi dat dispărut după ce a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit a fost găsit vineri seara la Gara de Nord din Capitală. Anunţul a fost făcut de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi. Anterior, IPJ a anunţat că, la data de 30 septembrie, ora 16,30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi de către o femeie, din municipiul Galaţi, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12,30, fiul său vitreg, Angelin George Druţu, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuţii telefonice avute cu tatăl său aflat în străinătate şi nu a mai revenit.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet de tren din gara CFR Galaţi şi s-a urcat în trenul cu destinaţia Bucureşti. A fost recunoscut de mama sa, în urma vizionării înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere, preciza sursa citată. Poliţia a emis RO-ALERT privind dispariţia copilului.:

Băiatul are următoarele semnalmente: 1,60 - 1,65 metri înălţime, aproximativ 60 de kilograme, păr şaten tuns scurt, ochi verzi, ten închis. La data dispariţiei era îmbrăcat cu geacă de culoare albă, pantaloni de blug albastru, încălţări sport albe. Orice informaţie despre el va putea fi transmisă la numărul unic de urgenţă 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel