Data publicării:

Copil căzut într-o fântână adâncă de 22 metri. Intervenţie de urgenţă

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: arhiva
Foto: arhiva
Astăzi, 16 septembrie a.c., în jurul orei 15:50, echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situaţii de de Urgenta "Anghel Saligny" al judeţului Vrancea au fost solicitate, prin intermediul Sistemului Unic 112, să intervină în localitatea Păuneşti, pentru salvarea unui copil căzut într-o fântână adâncă de circa 22 m.

Pentru salvarea copilului, în vârstă de 10 de ani, au fost mobilizaţi pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, care au intervenit cu o autospecială de intervenţie. În sprijinul militarilor a acţionat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Păuneşti şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea. Pompierii în cooperare cu SVSU şi un reprezentant al poliţiei au reuşit extragerea copilului în condiţii de siguranţă din fântână.

În urma căzăturii, copilul a suferit o rană la membrul inferior stâng. Acesta a fost scos la suprafaţă în stare conştientă şi predat echipajului S.A.J., care, ulterior, l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel