Copil căzut de la etaj, la Bacău. Mama s-a aruncat după el
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Pexels
Foto ilustrativ / Pexels
Un copil din Bacău a căzut de la etajul al doilea al locuinței, într-un moment de atenție al mamei sale. Femeia s-a aruncat după el. 

Două persoane, un copil și mama lui, au ajuns la spital după ce au căzut de la o înălțime de patru metri, într-o localitate din Bacău.

Pare-se că micuțul, în vârstă de 1 an și 8 luni, a căzut de la etajul al doilea al locuinței, într-un moment de atenție al mamei sale. La scurt timp, femeia s-a aruncat după el. 

Copilul a ajuns, după ce a căzut, pe acoperișul unei clădiri, potrivit Realitatea PLUS.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj de la ambulanță, de la stația Bârlad.

Copilul s-a lovit la cap, iar mama a suferit un traumatism la gleznă. Pentru copil, echipajul de la Bârlad a solicitat un elicopter SMURD care l-a preluat și transferat la Iași. Mama a fost dusă cu o ambulanță la Spitalul Județean Bacău. 

VEZI ȘI: Un elev batjocorit de colegi s-a aruncat de la etaj. Cîmpeanu, măsuri: Se solicită demiterea directorului adjunct

VEZI ȘI: Un bărbat a lovit cadrele medicale și apoi s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Urgență Vaslui

Un copil a supraviețuit ca prin miracol, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală

Un copil a căzut, săptămâna trecută, de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, dar a supravieţuit şi a fost transportat de urgenţă la spital, transmite Agerpres. 

"Astăzi (n.red. joi, săptămâna trecută), prin apel 112, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor s-a precipitat de la etajul 6 al unui imobil din Sectorul 2. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, împreună cu echipaje de prim ajutor. Minorul a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză au fost declanşate cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru stabilirea situaţiei de drept.", a anunţat Poliţia Capitalei. 

La momentul anunțării incidentului nu se cunoșteau date despre vârsta copilului, dacă acesta se afla singur acasă sau împreună cu familia.

VEZI ȘI: EXCLUSIV / Un elev de clasa a VI-a a sărit pe geam din cauza umilinţelor colegilor. Prof. Pănişoară: E doar vârful. Climat exploziv în şcoli

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel