Copii MORȚI din neglijență, în Iași. Detaliul care SCHIMBĂ tot. Cine a adus OTRAVA DE ȘOBOLANI
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Noi detalii în cazul celor doi frați din Iași, morți la mijlocul lunii august, după ce au inhalat gaze de la o otravă de șobolani. Inițial, s-a spus că cei doi au decedat după ce ar fi consumat struguri stropiți cu pesticid. 

Misterul persoanei care a adus otrava de șoareci și șobolani în casa familiei din Coarnele Caprei, județul Iași, a fost deslușit. Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că substanța periculoasă a fost dată părinților pentru a acoperi găurile făcute de șobolani de către un unchi al copiilor, care lucrează într-un depozit din Vaslui. 

Micuții de 1 an și jumătate și 3 ani au murit pe 15 august, după ce au inhalat gaze de la otrava pusă în camera lor chiar de mamă.

„Otrava a fost adusă de unchiul copiilor, care lucrează la un depozit din Vaslui. Nu se găsește în magazinele obișnuite, iar folosirea ei de către persoanele neautorizate este interzisă”, a spus, pentru BZI, o sursă din cadrul anchetei. 

„Mama copiilor a pus în câteva găuri făcute de șoareci, otravă. Vaporii emanați i-au otrăvit practic pe copii în timpul nopții. Otrava se afla într-un recipient de plastic. Au fost trimise probe către Institutul de Medicină Legală Iași”, a mai spus sursa. 

În cauză, se continuă cercetările. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel