Copii fotbaliști, premiați. Primarul Tudorache și Rapid, lecție de fotbal la Școala 175
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Primarul Dan Tudorache, fotbaliștii Clubului Rapid București și membrii staff-ului tehnic au vizitat marți, 13 noiembrie 2018, Școala Generală nr. 175 "Sfântul Nicolae" din Sectorul 1.

Fotbaliștii Clubului Rapid București i-au învățat tainele ”sportului rege" pe elevii Școlii Generale nr. 175. Dan Tudorache: "Sportul și mișcarea în aer liber contribuie la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor noștri"

Primarul Dan Tudorache, fotbaliștii Clubului Rapid București și membrii staff-ului tehnic, în frunte cu Daniel Pancu, au vizitat marți, 13 noiembrie 2018, Școala Generală nr. 175 "Sfântul Nicolae" din Sectorul 1 al Capitalei.

Cu această ocazie, fotbaliștii giuleșteni au jucat un meci demonstrativ cu echipa școlii și le-au împărtășit pasionaților "sportului rege" câteva dintre tainele acestui sport. Elevii care s-au remarcat în cadrul evenimentului au fost fi premiați de către membrii echipei de fotbal Rapid București.

 
Dan Tudorache și Daniel Pancu


"Sportul și mișcarea în aer liber contribuie la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor noștri. Acțiunea de astăzi face parte dintr-un program mai amplu al Primăriei Sectorului 1 prin care ne dorim promovarea sportului în rândul elevilor și dezvoltarea sportului de școlar", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Clubul de fotbal Rapid București își propune să viziteze în perioada următoare toate unitățile de învățământ din Sectorul 1 pentru a a-i încuraja pe copii și adolescenți să practice în număr cât mai mare sportul în general și fotbalul în special.

Programul de vizitare a început cu Școala Generală nr. 175 "Sfântul Nicolae" pentru că această unitate școlară se află situată în imediata apropriere a Atelierelor Grivița, locul în care a luat naștere, în urmă cu 95 de ani, Clubul de fotbal Rapid București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel