Copa America - Chilianul Roberto Tobar va arbitra finala Brazilia-Peru
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Arbitrul chilian Roberto Tobar va conduce finala celei de-a 46-a ediţii a turneului Copa America, în care se vor înfrunta Brazilia şi Peru, duminică, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, a anunţat Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL), citată de agenţia EFE.

Tober, în vârstă de 41 ani, este arbitru internaţional FIFA din 2011, iar în meciul decisiv al campionatului Americii de Sud va fi asistat la cele două linii de compatrioţii săi Christian Schiemann şi Claudio Ríos.

Arbitru de rezervă va fi venezueleanul Alexis Herrera, în timp ce coordonator al sistemului de video-arbitraj (VAR) a fost desemnat un alt chilian, Julio Bascunan.

Roberto Tobar a condus anul trecut meciul tur al finalei Copei Libertadores, returul finalei Copei Sudamericana 2018, precum şi manşa secundă a Supercupei Americii de Sud, din acest an.

În cursul actualei ediţii a Copei America, el a condus meciul din sferturile de finală dintre Brazilia şi Paraguay, fiind totodată responsabilul VAR la partida dintre Selecao şi Venezuela, din cadrul Grupei A.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel