Controverse cu Biserica. Sișu Tudor: ”Așa am crezut și eu!” Ce a urmat, însă, după / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sișu Tudor a făcut o afirmație spectaculoasă despre credință și Biserică, la interviurile DC News. 

Invitat la interviurile DC News, Sișu Tudor a reacționat la ideea că Biserica este văzută, de unii, ca pe o instituție coruptă sau prin prisma cazurilor preoților care au fost acuzați de fapte grave.

„E o chestie care depășește modul nostru rațional de a pune problema. E o chestiune care așa trebuie să fie. Biserica a căzut într-o zonă în care mulți oameni, nu toți, o văd de la distanță. Dacă nu cunoști treaba, o vezi ca pe o instituție coruptă”, a spus Sișu Tudor la interviurile DC News.

Sișu Tudor a dezvăluit că așa a crezut și el, la un moment. Și-a dat seama însă, că lucrurile sunt așa tocmai pentru a diferenția oamenii care pot trece peste prejudecăți de ceilalți. 

„Așa am crezut și eu, de altfel. Mi-am dat seama la un moment dat că lucrurile sunt puse în forma asta și în felul ăsta, pare oarecum murdar, special ca să se vadă dacă tu ai curajul să treci peste adevăratele prejudecăți ale vieții”, a mai spus Sișu Tudor. 

„Când ai curajul să treci peste praf, atunci meriți. Dacă tu te-ai oprit la intrare pentru că era murdar, stai afară. Nu te forțează nimeni”, a continuat artistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel