Controversă Gabriela Cristea - Olguța Vasilescu. Reacție: "Nu este ministrul presei"
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Joi, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a distribuit pe Facebook un articol intitulat "Fabulos! Ce salariu are Gabriela Cristea la Kanal D". Ulterior, vedeta a avut o reacţie, fiind vizibil deranjată de această distribuire.

„Vreau să vă spun că este o încălcare gravă a legii, mai ales că este şi ministrul Muncii. Doamna a dat curs unui articol monden, atenţie monden, fără niciun fundament legal. Ar fi avut acces, în calitate de ministru, să verifice suma pe care o câştig eu. Şi ar fi descoperit că nu are nicio legătură cu articolul", a spus, într-o intervenţie telefonică la România TV, Gabriela Cristea.

„Este ministru şi când scrie pe Facebook, să nu uităm acest lucru", a mai zis vedeta.

În acest context, jurnalistul Val Vîlcu a spus că Olguţa Vasilescu nu este ministrul presei. „Atâta vreme cât nu există un ministru al presei, răspunderea este a mass media, nu a ministrului. Nu este în atribuţiile ei să verifice. Gabriela Cristea ar trebuie să fie supărată mai înâi pe calitatea presei şi apoi pe distribuiri. Olguţa Vasilescu nu are obligaţie de serviciu să verifice articolele de presă. Aşa cum milioane de utlizatori de Facebook au dreptul să dea share, aşa şi un ministru. Nu au voie miniştrii să dea share? Nu a dat share de pe pagina Ministerului, ci de pe pagina personală", a punctat jurnalistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel