CONTROVERSĂ cu recomandările OMS. Grindeanu, după ce a spus Iohannis: Vorbim de VIITOR. De o generație care trebuie să facă față
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Sorin Grindeanu, coordonatorul programului de guvernare al PSD, a vorbit despre recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), după declarațiile lui Klaus Iohannis. Acesta a tras un semnal de alarmă.

"Am văzut explicaţia domnului preşedinte Iohannis, apropo de OMS, care spunea şi citez "noi ascultăm de OMS fiindcă ne spune să nu facem testare în masă". Şi nu este prima dată când spune Klaus Iohannis asta. Dar OMS recomandă şi a recomandat să nu se închidă şcolile. Eu am doi copii mici şi chiar ştiu, în clasele primare, ce s-a întâmplat, în aceste luni. Tu, de fapt, prin aceste decizii, pregătești o generaţie care nu se va ridica la... Vorbim de viitor, de o generație care trebuie, peste 20-30 ani, când vor intra în muncă, să facă faţă la provocările lumii de atunci. Este cel mai simplu să spui "închid", "interzic", a declarat Sorin Grindeanu, la DCNews.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel