Data publicării:

Control la școala unde Nadia Comăneci a realizat spotul pentru margarină

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
nadia
nadia

Spotul pentru margarină realizat de  Nadia Comăneci la  Şcoala nr. 11 din Capitală a determinat Ministerul Educației să trimită Corpul de control la institiția de învățământ.

Corpul de control al Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN) verifică, în perioada 1 - 5 iulie, modul în care un producător de margarină şi-a făcut publicitate în Şcoala Generală nr. 11 din Capitală, potrivit unui comunicat al MEN.

 "Ministerul Educaţiei Naţionale a dispus verificarea modului în care s-au respectat prevederile legale privind reclama şi publicitatea comercială realizată de o firmă producătoare de margarină, în Şcoala Generală nr. 11 din Bucureşti. Corpul de control al MEN se va afla în unitatea de învăţământ în perioada 1 - 5 iulie şi va analiza toate datele implicate în acest caz", se arată în comunicatul citat.

 Potrivit informaţiilor din presă, compania producătoare a margarinei Rama a organizat un eveniment la Şcoala nr. 11. Nadia Comăneci, care face reclamă acestui produs, a fost recent ţinta unor atacuri pentru că promovează margarina, inclusiv în şcoli.

Apariția Nadiei Comăneci în spotul publicitar a declașat reacții din partea unor vedete, printre care Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral, dar și din partea  lui Robet Turcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel