Controale şi amenzi de aproape 130.000 de lei la un centru comercial din Ilfov
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
politie
politie

Poliţiştii de la investigarea fraudelor au verificat, sâmbătă dimineaţă, mai multe firme dintr-un complex comercial din localitatea ilfoveană Dobroeşti, unde au descoperit peste o tonă de detergent contrafăcut, dar şi alte nereguli, fiind aplicate amenzi de aproape 130.000 de lei.

Potrivit unui comunicat remis sâmbătă, poliţiştii din Ilfov au făcut verificări la mai multe unităţi economice din cadrul unui complex comercial din localitatea Dobroeşti, pe linia respectării legislaţiei privind mărcile şi indicaţiile geografice.

În urma controalelor au fost descoperite 1.100 de kilograme de detergent, susceptibil de a fi contrafăcut. Poliţiştii au identificat administratorii societăţilor care comercializau aceste produse, iar aceştia sunt suspectaţi de contrafacere. Produsele descoperite au fost ridicate în vederea expertizării şi pentru stabilirea provenienţei acestora, iar cercetările continuă în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate, conform newsin.

Totodată, au mai fost ridicate 10.300 de articole textile şi se fac cercetări pentru evaziune fiscală.  În cadrul acţiunii, poliţiştii, din cadrul serviciului de investigare a fraudelor au aplicat amenzi în valoare de 128.000 de lei şi au confiscat 12.500 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel