Controale ANAF, Realitatea TV. Teodorovici, intervenție în direct: Nu există!
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 27 aug 2018, 19:02
WhatsApp
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, a declarat, luni, că el nu dispune controale la firmele care dețin instituții de presă.

Realitatea Tv a anunțat, pe surse, că acest lucru urmează a se întâmpla în următoarea perioadă, atât la ei cât și la Digi. Teodorovici a mai afirmat că așa ceva nu se va întâmpla în timpul guvernării PSD-ALDE.

”Nu știu de unde aveți dvs. aceste surse. Vă rog frumos! Verificați înainte.” a intervenit telefonic la Realitatea Tv ministrul finanțelor. ”Nu există niciun ordin dat de ministrul de Finanțe în acest sens. Ministrul de Finanțe nu dă ordine pentru astfel de verificări. Pentru astfel de răspunsuri întrebați-l pe președintele ANAF-ului. Dar nu este niciun fel de comandă politică sau vreun război politic între Guvern și mass-media. Nu a fost și nici nu o să fie atâta timp cât este o guvernare PSD-ALDE”, a precizat Eugen Teodorovici.

Răspunsul ministrului vine în contextul în care au apărut informații că s-au început controale asupra acționarilor firmelor care dețin doar anumite instituții mass media.

Vezi și: Iohannis, buget. Teodorovici: Venim cu șampania de acasăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?