Contre în Guvern. Iohannis: „Au fost afirmații mai puțin fericite!” Semnal legat de noul ministru al Sănătății
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 21 apr, 12:23
WhatsApp
Foto: Facebook / Klaus Iohannis
Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut declarații în timpul vizitei de la centrul mobil de vaccinare înființat la Afumați, județul Ilfov.

„Despre numirea noului ministru veți afla pe parcursul zilei planificarea noastră și vom vorbi mai în detaliu atunci. Despre anumite contre din guvern, cu siguranță ați urmat cu atenție ce s-a întâmplat. Au fost oarece afirmații mai puțin fericite din diferite părți, însă haideți să revenim la campania de vaccinare”, a transmis președintele.

„Campania de vaccinare este un succes. Am reușit să obținem un număr important de doze de vaccinare și am reușit să le folosim pe toate. Suntem la peste 2 mil. persoane, este o reușită certă. Acest lucru puteți să-l verificați foarte simplu, există statistici europene. Dacă ne uităm la persoanele imunizate cu două doze, suntem pe locul 4 în Europa. Nu-i puțin pentru o țară cu un sistem medical totuși destul de fragil cu destul de multe probleme, cu nevoia de reformă și cu toate problemele politice pe care cred că acum tocmai le-am depășit. Pot să vă spun simplu, campania de vaccinare până acum a fost un succes și va fi un succes până la sfârșit”, a adăugat Iohannis.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro