Contra, despre DEMITEREA de la Dinamo: Ar trebui să ne trezim toţi, eu primul!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Cosmin Contra
Cosmin Contra
Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a afirmat că se gândeşte la varianta demiterii sale de către noii proprietari ai clubului.  

'Sunt 23 de meciuri în continuare, mai sunt multe puncte puse în joc. Fiecare înfrângere face ca următorul meci să fie o finală, aşa cum va fi pentru mine partida de sâmbătă cu Sepsi. E necesară o victorie pentru a urca în clasament, pentru că rezultatele sunt cele care ţin antrenorul în funcţie. Eu, din păcate, din 6 meciuri am doar o victorie şi un rezultat de egalitate. Foarte puţin. Dacă nu începem să câştigăm, va fi o problemă foarte mare, presiunea va fi din ce în ce mai mare. Ar trebui să ne trezim toţi, eu primul.' a spus Contra.

'Nu ştiu dacă există răbdare din partea conducerii. Acestea sunt riscurile meseriei şi o ştiu foarte bine, rezultatele te ţin în funcţie. Dacă nu vom câştiga foarte repede, există posibilitatea ca noii proprietari să se gândească la o schimbare. Pentru că întotdeauna când nu sunt rezultate, cade antrenorul', a declarat Contra în conferinţa de presă de după meciul pierdut cu Universitatea Craiova.

Contra a acuzat arbitrajele potrivnice echipei sale în primele etape de campionat: 'Poate că ar trebui să i se dea şi lui Dinamo penalty-urile pe care le merită. La noi se văd faulturile, dueluri în careu. E îngrijorător pentru că sunt 7 etape şi 7 greşeli împotriva noastră. La 7 etape la rând. Poate ar trebui să implementăm şi noi VAR-ul'.

FC Dinamo a înregistrat duminică a 4-a înfrângere în actuala ediţie de campionat, ocupând în acest moment locul 14 în clasament, cu 5 puncte, în condiţiile în care noii proprietari ai clubului, compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a investit sume mari pentru achiziţionarea de jucători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel