Consultant politic acuză PSD de ”scenarită”. Barca lui Dragnea, găurită
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat, la Realitatea TV, politica internă și externă a României. 

Cozmin Gușă este de părere că barca de președinte PSD a lui Liviu Dragnea ”începe să fie găurită”.  Consultantul politic susține că PSD pare dezorganizat și destul de rupt. El susține că-n România asistăm la un atac împotriva corporațiilor și o scenarită a PSD cu privire la implicarea multinaționalelor în protestele anti-guvernamentale. Cozmin Gușă vede un pericol pentru evoluția României. 

Consultantul susține că este evident că protestul de la Palatul Cotroceni este fără cauză, artificial și probabil ”sprijinit de PSD”. 

Mai mult, în ceea ce privește politica externe, el susține că urmează un tsunami dacă alegerile din Franța vor fi câştigate de  Marine le Pen, care a anunțat că va organiza un referendum pentru ieșirea din UE. 

"Se poate declanşa un tsunami din punct de vedere al unităţii Uniunii Europene, al reorientării politice, care îi va mătura pe cei nepregătiţi, iar unul dintre ei este România. România este în dezavantaj pentru că nu a făcut parte din piaţa comună, iar atunci vom avea de suferit", a subliniat Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel