Constantin Gheorghe, consilier al lui Iliescu, a murit. Șerban Nicolae: Am fost colegi la Administrația Prezidențială
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
A murit Constantin Gheorghe.

Constantin Gheorghe a fost consilier al preşedintelui Ion Iliescu. Șerban Nicolae a transmis un mesaj prin care și-a exprimat regretul privind dispariția acestuia.

„CONSTANTIN GHEORGHE. Incredibil! Aflu acum despre trecerea la cele veșnice a fostului meu coleg, Constantin Gheorghe. Încă nu-mi vine să cred... Între 2001 și 2004 am fost amândoi consilieri de stat la Administrația Prezidențială. O minte complexă ce producea, spectaculos și eficient, idei, observații discursuri, analize, evaluări și soluții. Un iubitor de frumos, un iubitor de viață... Să te odihnească Dumnezeu, prietene”, a fost mesajul transmis de Șerban Nicolae.

Fiul lui Constantin Gheorghe a transmis un mesaj după moartea părintelui:

„Constantin, tatal meu, s-a stins din viata in ziua de azi, 5 ianuarie. Sunt sigur ca v-a fost recunoscator pentru atentia acordata, pentru conversatiile avute. Maine, 6 ianuarie, va fi depus la capela cimitirului Adormirea Maicii Domunului, Soseaua Giulesti nr 236 - 238. Inmormantarea va avea loc sambata, 7 ianuarie. (aceasta va fi ultima postare de pe acest cont, facuta de mine, Catalin, fiul lui, de la calculatorul gasit pornit)”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel