Constantin: Criza din USL nu împiedică funcționarea guvernării
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta_constantin_antonescu
ponta_constantin_antonescu

Preşedintele PC Daniel Constantin a vorbit miercuri despre situaţia tensionată din interiorul USL. Ministrul Agriculturii consideră că guvernarea nu are de suferit din cauza actualelor neînțelegeri, însă electoratul va judeca modul în care liderii USL au gestionat această criză.

Daniel Constantin a admis că, în opinia sa, criza politică în care se află Uniunea este cauzată de unele orgolii, care, "din fericire, nu sunt în zona să împiedice funcţionarea guvernării".

Ministrul Agriculturii a reiterat că Partidul Conservator nu se "cramponează" de funcţia de vicepremier, "de aceea am şi renunţat la ea" însă a subliniat că sunt multe de reproşat în interiorul Uniunii. "S-au spus foarte multe lucruri în public, s-au făcut jigniri, atacuri la persoană (...), sunt lucruri care au deranjat. USL s-a fondat pe solidaritate şi prietenie. Au fost trei lideri şi electoratul cred că a votat această formulă. În momentul în care unul dintre cei trei începe să jignească, cred că e un lucru văzut de cetăţeni", a mai spus președintele PC, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel