Constantin Budescu a revenit  la FCSB
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
O imagine cu Constantin Budescu a fost publicată marți pe pagina de socializare a clubului bucureștean FCSB, sub forma unui afiș de film cu textul „FCSB prezintă: Directed by Edward Iordănescu – Artistul”, postarea având haștagurile #TheArtist #returns și întrebarea: „Ghici cine s-a întors?”

FCSB anunță revenirea lui Constantin Budescu, după trei ani în care a evoluat pentru Al Shabab Riad, Astra Giurgiu și Damac FC.

Mijlocașul ofensiv, care s-a pregătit alături de noii săi colegi în această dimineață, a semnat un contract valabil două sezoane și va purta tricoul cu numărul 11, la fel ca în precedenta sa aventură la FCSB, când a marcat 13 goluri și a oferit 12 assist-uri în 37 de partide oficiale din Liga 1 și UEFA Europa League.

Budescu vine din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat aventura în Arabia Saudită, la Damac FC. El este al treilea jucător venit la gruparea condusă de Edward Iordănescu.

Budescu a mai jucat la FCSB în perioada iulie 2017 și iulie 2018, acesta jucând 37 de meciuri, timp în care a marcat 13 goluri și a dat 12 pase decisive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel