Constanța. Un bărbat a fost găsit mort într-un rezervor de combustibil
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - ISU Constanța
Facebook - ISU Constanța
Trupul unui bărbat a fost descoperit într-un rezervor de combustibil al unei stații de carburanți.

Un bărbat a fost găsit mort joi într-un rezervor de combustibil al unei stații peco de la intrarea în Eforie Nord, relatează Mediafax.

Potrivit ISU Constanța, pompierii au fost alertați prin apel la 112 cu privire la faptul că o persoană este căzută într-un rezervor de combustibil al unei stații peco de la intrarea în Eforie Nord. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.  

Bărbatul a fost scos din rezervor, iar echipajele medicale au început manevrele de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul. În timpul intervenției, unui angajat al ISU Constanța i s-a făcut rău. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean.  

Un mort și un rănit într-un accident cu o cisternă de combustibil

A fost activat planul roşu de intervenţie, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud. Cisterna implicată în accident era încărcată cu motorină. Accidentul s-a produs pe un drum judeţean, iar la locul solicitării au fost mobilizate mai multe echipaje ale ISU şi SAJ.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 15 persoane dintre care un bărbat în vârstă de aproximativ 59 de ani în stop cardiorespirator. Din păcate, ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD fiind nevoit să îi declare decesul la locul accidentului, conform ISU Bistrița-Năsăud.

A doua victimă, în stare gravă a fost stabilizată, prezenta leziuni și traumatisme în urma accidentului. Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical alocat la locul solicitării, din fericire, nu s-a impus transportul acestora la spital. Li s-a pus la dispoziție alt mijloc de transport pentru a continua deplasarea.    

Vezi și: UPDATE: Un mort și un rănit grav în urma unui accident între un autocar şi o cisternă încărcată cu combustibil

Vezi și: Panică în Suceava. Un criminal umblă liber de aproape o săptămână. Victima avea cuțitul înfipt în ochi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel