Constanța: Copil de 11 ani, găsit în șanț în comă alcoolică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
copil_coma_alcoolica
copil_coma_alcoolica

Descoperire şocantă pentru localnicii din Murfatlar, din județul Constanța. Un copil de 11 ani a fost găsit în comă alcoolică într-un şanţ, iar alături de el se afla și o sticlă de spirt pe jumătate goală. 

Un minor, în vârstă de 11 ani, a fost găsit în comă alcoolică într-un şanţ de pe marginea drumului, la ieșirea din localitatea constănțeană Murfatlar, de către trecători. Iniţial, oamenii au crezut că minorul este mort, dar când s-au apropiat şi-au dat seama că respiră şi au chemat imediat o ambulanţă.

Ei au observat alături de trupul minorului și o sticlă de alcool medicinal, pe jumătate goală.

Potrivit medicilor sosiți la fața locului, copilul a scăpat prin minune de la moarte, întrucât el risca să moară de frig. Din fericire, minorul  a fost găsit la timp şi era îmbrăcat gros.

După ce şi-a mai revenit, copilul le-a spus medicilor că este din Poarta Albă şi că a băut spirt. Cazul a intrat în atenţia celor de la Protecţia Copilului Constanţa, iar dacă ancheta va stabili că minorul a ajuns în comă alcoolică din neglijenţa părinţilor, copilul va fi trimis într-un centru de plasament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel