Data publicării:

Constanţa, accident ambulanţă

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
O ambulanţă a fost avariată, în judeţul Constanţa, după ce a intrat într-o clădire dezafectată de pe parginea drumului (DJ 223).

O ambulanţă ce se deplasa luni, de la Cernavodă către localitatea Dunăreni, a fost avariată după ce a intrat într-o clădire dezafectată de pe parginea drumului (DJ 223), şoferul acesteia încercând să evite coliziunea frontală cu un autotren, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, Adrian Pisică. 

Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune

Autosanitara avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, deplasându-se către o pacientă, "motivul solicitării fiind metroragie", a spus reprezentantul SAJ, adăugând că nicio persoană nu a fost rănită. "O ambulanţă tip B2 cu asistent şi ambulanţier în drum de la Cernavodă spre Dunăreni, încercând să evite un camion au intrat într-o clădire dezafectată. Autosanitara este avariată, dar echipajul nu a suferit traumă. Nu aveau pacient în maşină, se îndreptau spre caz. (...) Au evitat un TIR care a virat brusc la stânga în faţa lor", conform sursei menţionate. 

Adrian Pisică a afirmat că asistentul şi ambulanţierul au scăpat nevătămaţi pentru că "au fost protejaţi de elementele de siguranţă ale ambulanţei", fiind vorba de una dintre cele mai noi autosanitare din parcul auto al SAJ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel