Data publicării:

Conspirația cu cea mai mare credibilitate a asasinatului lui JFK, dezvăluită de inteligența artificială

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: YouTube CNBS
Foto: YouTube CNBS
O investigație oficială din 1964 cu privire la asasinarea președintelui a furnizat răspunsuri sensibile și credibile cu privire la ceea ce s-a întâmplat, dar unii oameni cred că ar fi putut exista un al doilea trăgător.      

Teoria conspirației despre "al doilea trăgător" în legătură cu fostul președinte al SUA, John F. Kennedy, este "cea mai plauzibilă", conform inteligenței artificiale.

Kennedy se afla într-un cortegiu motorizat în Dallas, Texas, în această zi acum 60 de ani, pe 22 noiembrie 1963, când singurul trăgător, Lee Harvey Oswald, l-a împușcat și l-a ucis cu o pușcă de lunetist dintr-o fereastră de la al 6-lea etaj din apropiere.

Cel puțin asta este versiunea oficială. De la incident, teoriile conspirației au fost numeroase și au variat de la implicarea propriei sale soții până la asasinare ca parte a unei acoperiri a existenței OZN-urilor.

Teoriile răspândite provin din relatări contradictorii ale martorilor și investigații dubioase care au inspirat nebunia, a declarat Google Bard. Și când a fost întrebat care dintre sfârșiturile alternative era cel mai probabil, inteligența artificială a făcut o mărturisire interesantă către Daily Star.

Bot-ul a declarat că este "cea mai probabilă și plauzibilă explicație pentru eveniment."

Această teorie sugerează că Lee Harvey Oswald, singurul trăgător identificat de Comisia Warren, nu a fost singurul asasin, ci a acționat împreună cu cel puțin un alt trăgător.

Mai mulți factori susțin teoria celui de-al doilea trăgător. În primul rând, analiza acustică a filmului Zapruder, care are cele mai cuprinzătoare înregistrări vizuale ale asasinatului, sugerează că au fost trase trei focuri de armă, nu două, așa cum a concluzionat Comisia Warren," a explicat bot-ul.

Aceasta corespunde cu mărturiile mai multor martori care au raportat că au auzit trei focuri distincte de armă.

Bot-ul a adăugat: "În al doilea rând, traiectoria gloanțelor care l-au lovit pe președintele Kennedy și pe guvernatorul Texasului, John Connally, este dificil de explicat printr-un singur trăgător care trage de la al șaselea etaj al depozitului de manuale școlare din Texas, poziția pretinsă de tragere a lui Oswald.

Teoria 'Gloanțelor Magice', care susține că un singur glonț a provocat șapte răni atât la Kennedy, cât și la Connally, a fost larg criticată pentru improbabilitatea sa."

În imaginile și înregistrările video de la acea zi, persoane neidentificate sunt văzute pe o terasă cu iarbă în apropierea acțiunii. Acest lucru a alimentat și teoriile conspirației.

"În al treilea rând, prezența unor figuri neidentificate pe movila cu iarbă din Dealey Plaza, locul cortegiului motorizat al lui Kennedy, a stârnit suspiciuni cu privire la un al doilea trăgător," a concluzionat tehnologia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel