Consiliul Politic Naţional al PSD ar urma să decidă luni pe cine va susţine la conducerea Ministerelor Muncii şi Familiei după demisia lui Marius Budăi și a Gabrielei Firea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Consiliul politic naţional al PSD ar urma să decidă mâine pe cine va susţine partidul pentru a prelua conducerea Ministerelor Muncii şi familiei, după demisiile lui Marius Budăi şi a Gabrielei Firea.

Cei doi şi-au pierdut funcţiile în contextul cazului din Ilfov, unde DIICOT anchetează grupuri infracţionale specializate în exploatarea persoanelor vulnerabile. Ambii au respins categoric orice legătură cu această situaţie.

Citește și - De noaptea minții! Pandele a întrerupt o emisiune România TV, deranjat de o burtieră. Primarul din Voluntari, dat de gol de Firea într-un dialog cu Dana Budeanu

În toată ţara s-au derulat în această săptămână controale, fiind vizate toate căminele de îngrijire a copiilor, vârstnicilor şi persoanelor cu dizabilităţi. Guvernul a promis să prezinte măsuri concrete de îmbunătăţire a modului de funcţionare a acestora.

Citește și - Chirieac decodează mesajul lui Ciolacu după plecarea Gabrielei Firea: Și lor le cere demisia!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel