Consilier guvernamental, concediat de Grindeanu. ”Îi mulțumesc lui Ponta”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cristian Botan a fost angajat de Victor Ponta, la Guvern, în 2012, în funcţia de consilier al prim-ministrului. El și-a continuat activitatea în Guvernul Cioloș. Cristian Botan a pus bazele post.gov.ro, unde sunt publicate toate posturile disponibile în administrația publică. 

Cristian Botan dezvăluie pe Facebook că a a fost revocat din funcție: ”Mulți colaboratori și prieteni apropiați m-au întrebat cum e atmosfera la Palatul Victoria în ultima vreme și dacă sunt în regulă. Pentru clarificare, în data de 4 ianuarie 2017, prin ordinul noului secretar general al Guvernului, domnul Mihai Busuioc, am fost revocat din funcția de consilier în cadrul Cancelariei Prim-ministrului. Sunt cumva onorat de importanța pe care mi-au acordat-o, luând decizia respectivă chiar în seara depunerii jurământului la Cotroceni.”. 

El susține că i s-a transmis din Guvern că a fost considerat ”omul lui Cioloș”. Cristian Bostan a menționat proiectele lăsate în Guvern în așteptare, dar și că numele său a fost șters de peste tot unde apărea munca sa. 

”Mă voi rezuma acum în a mulțumi premierului Victor Ponta și echipei VP pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și lucrurile faine pe care le-am construit împreună. Mi-au oferit un cec în alb în 2012, iar pentru acest lucru le sunt recunoscător. Știu că nu se practică neapărat la noi, însă voi mulțumi și premierului Dacian Cioloş și echipei pentru un an în care, fără a colabora direct, m-am bucurat de libertatea de-a lucra la proiectele mele în ciuda faptului că eram `omul lui Ponta`. Plec din Palatul Victoria mâhnit de faptul că n-am realizat tot ce mi-aș fi dorit, însă împăcat că am reușit tot ce-a depins numai de mine. Rămân în continuare un avocat pentru transparență, integritate și combaterea nepotismului din administrație”, a scris Cristian Botan, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel