Consilier al lui Băsescu: Nu eu sunt "Bătrânul" lui Iacobescu. Fabulații
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul procuror al Parchetului Tribunalului Olt, Eugen Iacobescu, a susținut că Bercea Mondial a acționat în trei direcții pentru eliberarea sa din închisoare. Una dintre direcții este cea a "Bătrânului" de la București, a cărui identitate, deși a precizat că o cunoaște, Iacobescu a refuzat să o dezvăluie. În presă au apărut zvonuri care îl indică pe Răzvan Murgeanu ca fiind cel supranumit "Bătrânul". Consilierul de stat dezminte cu fermitate.

"Cine e ăsta, bătrânul?", a spus Murgeanu, când i-am adus la cunoștință afirmațiile procurorului Iacobescu și referirile acestuia la "Bătrânul".

Întrebat de site-ul DC News dacă el ar putea fi cel care apare în interceptări cu numele "Bătrânul", consilierul de stat Răzvan Murgeanu a răspuns: "Eee, fugi mă de-aici. Bătrânul?! Pff... În primul rând că nu-s așa bătrân, ce dracu', am 55 de ani. Nu știu domle, n-am avut niciun amestec".

El a precizat, întrebat dacă îi cunoaște pe cei din familia Anghel, că nu are "nicio treabă cu ăștia".

"Ce dracu', discutăm tâmpenii! N-am nicio treabă cu ăștia, îi cunosc cât îi știu și ceilalți, mai mult nu", a spus Murgeanu.

Eugen Iacobescu, despre cazul Bercea Mondial: Ponea Elisabeta mi-a luat dosarul

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, fostul procuror Eugen Iacobescu, a acuzat-o pe procurorul Elisabeta Ponea că i-a "luat" dosarul Bercea Mondial, în care el descoperise implicarea lui Mircea Băsescu. Iacobescu a spus că interlopul a acționat în trei direcții pentru a fi eliberat. Prima filieră este cea a lui Mircea Băsescu,  a doua este cea a "Bătrânului" de la București, iar a treia este reprezentată de "un grup infracțional" din zona judiciară. Bercea a "investit" 2 milioane de euro în eforturile privind eliberarea sa, a susținut fostul procuror.

Iacobescu a refuzat să spună cine este "Bătrânul", rezumându-se la a arăta că, "probabil", este un politician. În opinia sa, Serviciul Român de Informații îi cunoaște identitatea.

Două dintre cele trei "direcții" invocate de Iacobescu duc spre "Bătrânul de la București", a precizat fostul procuror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel