Conopidă fiartă cu maioneză și usturoi din belșug. Rețetă fantastic de bună
Conopida este folosită în numeroase preparate.
Nutriționistul Mihaela Bilic a explicat cum se prepară conopidă fiartă cu maioneză și usturoi din belșug.
„Se servește rece, ca aperitiv, precum o salată de boeuf. Și pentru a-i da un aer sofisticat, am să folosesc sosul Aioli, care e varianta spaniolă a maionezei cu usturoi... dar sună exotic, nu-i așa?! Indiferent ce nume poartă, ingredientele sunt aceleași: ulei (de rapiță în acest caz), gălbenuș de ou și usturoi. Iar caloriile sunt și ele din belșug, aproape 100cal/lingură, deci fiți zgârciți", a scris Mihaela Bilic pe contul de Instagram.
Preparatul este mai bun a doua zi, „după o noapte de stat la frigider”. „Și merge perfect ca și garnitură la pește”, a adăugat nutriționistul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News