Connect-R, UMILIT de Alex Velea: La MANELIȘTI. Cântam noi, apoi începea ploaie de BANI
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Alex Velea l-a ironizat pe Connect-R.

Alex Velea a revenit cu succes în muzica românească, după o perioadă în care nu a reușit să se mai remarce. După ultimele melodii ccare combină manelele și trapul, artistul a dat și peste critici, inclusiv de la Connect-R.

„Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele.

Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.

Cum alții au făcut popcorn sau alte genuri, acum e vremea noastră cu trapanele. Oricum, trebuie să știi că noi cântăm la petrecerile maneliștilor de când eram mici. Când voiau ceva diferit, pe noi ne chemau. Pe mine, pe Connect-R sau pe Puya. Cântam noi și după aia începea sistemul cu ploi de bani”, a declarat Alex Velea, citează evz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel