Connect-R, acuzat de furt: "Se pare că nu se mai întâmplă colaborarea". Cum se apără artristul
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Connect-R
Sursa foto: Facebook Connect-R
Connect-R este acuzat de o artistă că i-ar fi furat melodia.

Maria Alexandra Constantin, cunoscută sub numele de scenă Max Constant, îl acuză pe Connect-r că i-a furat melodia, Angela fiind creația ei.

"Eu, acum câteva luni, i-am trimis lui Connect-R un demo - specific că această piesă i-am trimis-o pentru o posibilă colaborare. Se pare că nu se mai întâmplă colaborarea, pentru că el a decis că piesa îi merge mai bine lui, i se potrivește mai bine lui și a decis să o facă singur, aparent. Așa că, în concluzie, pentru artiștii independenți, vă rog să nu vă dați piesele pe aici și pe acolo, să le faceți voi direct”, a spus artista pe Tik Tok

"60% din instrumentalul piesei aparține unui artist"

"S-a vehiculat furtul unei piese și așa mai departe. (…) Piesa se numește Angela, piesă pe care am lansat-o de curând. Instrumentalul piesei, să zic 60% din el, aparține unui artist, se numește Aybe, este unul dintre miile de producători de afară care își pun materialele pe platformele muzicale, urmând ca artiștii care rezonează din întreaga lume să acceseze instrumentalul, să plătească drepturile de folosire a instrumentalului. Evident, nu exclusiv”, a mărturisit Connect-R, conform spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel