Data publicării:

Conjuncție Soare-Marte. Cum ne va influența: Zodia care va trebui să facă față unor tensiuni, la serviciu

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Pe 18 noiembrie, avem o conjuncție Soare-Marte în semnul Scorpionului.

Soarele mai rămâne în semnul Scorpionului până pe 22 noiembrie. Marte va mai sta în semnul ce îl guvernează până pe 24 noiembrie. 

Dar cele două formează o conjuncție pe 18 noiembrie. Un aspect de temut! Energia conștientă se întâlnește cu acțiunea în semnul profunzimii și am intensității. Vom primi o doză suplimentară de vitalitate, curaj, dar și de furie și frustrări. Voința puternică și dorința de reușită ne vor face să dovedim și să ne ridicăm deasupra celorlalți. Spiritul de competiție va fi la un nivel ridicat. S-ar putea să alegem extremele și să încercăm să îi convingem pe ceilalți să ne urmeze. Chiar într-un mod persuasiv. 

Cu toate acestea, trebuie să fim conștienți că nu toată lumea ar putea aprecia eforturile noastre, iar recunoașterea momentului potrivit pentru retragere va fi crucială. Cei care vor vor fi afectați cel mai mult de această conjuncție sunt cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Puteți privi această conjuncție precum o călătorie în adâncurile psihicului nostru, o explorare a dorințelor noastre interioare, bune sau rele. Scorpionul, cu natura sa intensă, ne îndeamnă să ne reevaluăm și să decidem ce dorințe merită urmate și care trebuie abandonate pentru propria noastră pace și armonie.

Berbec: În această perioadă, poți experimenta o creștere a vulnerabilității sau a tensiunii. Orice criză se poate demonstra a fi o oportunitate de a privi lucrurile sub o altă lumină și de a evolua.

Taur: Îndreaptă-ți atenția pe strategiile din sfera relațională. Această conjuncție te poate ajuta să devii mai conștient de modul în care interacționezi cu ceilalți, să te îndemne să treci dincolo de aparențe și să construiești relații autentice.

Gemeni: Găsește modalități creative de a gestiona stresul. Învață să transformi tensiunea într-o forță motrice, nu într-un obstacol.

Rac: Pasiunea ta pentru copii sau pentru a construi legături profunde se amplifică. Acordă atenție detaliilor și bucură-te de fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

Leu: Înfruntă-ți frustrările, nu le lăsa să te copleșească. Gestionarea și înțelegerea lor acum te vor ajuta să construiești un viitor mai echilibrat.

Fecioară: Ai grijă la modul în care îți exprimi nemulțumirile, pentru a evita conflictele. Optează pentru dialog și înțelegere. Și pentru replici mai puțin acide. 

Balanță: A sosit momentul să fii răbdător. Evită să forțezi lucrurile și lasă-le să evolueze natural. Mai ales când este vorba de bugetul personal. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel